Despre Noi

Activa pe piata din 1998, Frigomag este cea mai longeviva companie de pe piata romaneasca, ce furnizeaza echipamente frigorifice premium, la cele mai inalte standarde de calitate, siguranta si confort.

Aici, la frigomag.ro am creat istorie pe piata din Romania. Cu experienta de peste doua decenii, am testat indeajuns produsele incat sa avem cea mai buna selectie de unitati frigorifice mobile, de cea mai inalta calitate.

Pentru utilizarea produselor in mai multe industrii, ne concentram pe depasirea asteptarilor clientilor nostri si ne asiguram ca solutiile noastre de depozitare la rece a produselor si preparatelor depaseste cerintele minime necesare.

Dispunem de o gama variata de produse, de la recipiente frigorifice care pot oferi intervale diferite de temperatura, pana la congelatoare cu actiune rapida ce congeleaza marfurile rapid si eficient.

Indiferent de alegere, toate produsele noastre comandate sunt disponibile pentru livrare la locatia aleasa. Nu-ti mai face griji cu solutia potrivita de congelare si lazi frigorifice, pentru ca ai gasit-o deja! Solicita o oferta de pret pentru produsele necesare din categoriile noastre si plaseaza o comanda chiar azi!

Echipamentele noastre frigorifice sunt eficiente, economice in consumul de energie si garanteaza o fiabilitate ridicata de exploatare. Capacitatea de racire a sistemului poate fi extinsa sau redusa, in functie de nevoie.

Produsele frigorifice vin cu documentatia relevanta pentru procesele certificate. Iar in cazul in care sunt cerinte speciale, suntem dechisi si bucurosi sa lucram cu clientii nostri pentru a dezvolta si oferi solutia si produsul adecvat.

De ce Sa alegi Frigomag

Oferim companiilor o gama variata de produse de echipamente frigorifice, specifice pentru nevoia oricarei industrii, de la horeca pana la magazine alimentare. In plus:

Gama variata de produse

Dispundem de 7 categorii diferite de produse, de la lazi frigorifice pana la vitrine frigorifice verticale si orizontale.

Preturi competitive

Garantam cele mai competitive preturi de pe piata, cu livrare oriunde ai sediul desfasurarii activitatii.

Livrare rapida

Nu trebuie sa astepti cu saptamanile pentru livrarea vitrinei frigorice! Noi il livram imediat si va ajunge la destinatie in maxim 2-3 zile!

Aboneaza-te la ultimele noutati

Vezi care sunt cele mai noi informatii de pe blogul nostru.

Postam periodic informatii si sfaturi utile despre produsele noastre si modul de utilizare si intrebuintare.

Shopping Cart
Scroll to Top